torstai 8. kesäkuuta 2017


Torstai 8.6.2017


Heräsimme ensimmäiseen kokonaiseen leiripäivään kahdeksalta ja kömmimme aamupalalle jonka emäntämme Katri oli meille loihtinut.
Mahat täynnä lähdimme nostamaan lipun salkoon ja seuraavaksi oli luvassa Paulan aamuhartaus ja aamupäivän työskentelyt päivän aiheen parissa.

Päivän aiheena meillä oli Jumala ja luominen, josta ryhmät pääsivät tekemään tuotoksen piirtämällä, muovailemalla tai esittämällä näytelmän.
Tässä ovat kaikkien ryhmien omat tuotokset:

Iidan ryhmä eli Oranssit palikat piirsivät
tämmöisen kuvan
J-P:n ryhmä eli Suomalainen ahven piirsi sarjakuvan

Konstan ryhmän eli Aurinkoiset kuumailmapallot
käyttivät muovailuvahaa luodakseen tämän tuotoksen
Aliisan ryhmä eli Pirteä sademetsä muovailivat
myös tämmöisen teoksen

Heikin ryhmä eli Pink boxing kertoi luomistarinan näytellen


Seuraavaksi oli luvassa ulkoilua ja ruokailua.
Syömisien jälkeen työskentely jatkui, ja tällä kertaa aiheena oli kaste. Riparilaisille jaettiin roolit ja vietimme kastetilaisuuden kirkkosalissa :)

Iloinen väki kastetilaisuudessa :)


Lapsen nimeksi tuli Mandi Olivia Elisabeth Kilpeläinen
Kaikkien riparilaisten naamakirjat.

Iltapäivällä pelasimme erilaisia vauhdikkaita ulkopelejä upeassa säässä. Leiriläiset suorittivat ensimmäisen osan leiriolympialaisista, joka sisälti pallon heittämisen liikkuvaan kiikkuun. 
Skaban ykköseksi tiensä taistelivat Aurinkoiset kuumailmapallot, toiseksi sijoittui kolme joukkuetta: Suomalainen ahven, Oranssit palikat sekä Pirteä sademetsä ja kolmanneksi sijoittui Pink boxing.


Riparilaiset suunnittelivat tänään ensimmäisen leirijumiksen isosryhmissä. Jumis oli onnistunut ja ajatuksia herättävä. Aiheena oli Jumala ja luomiskertomus.



Perinteeksi muodostunut iltaohjelma sisälti laulamista, leikkejä ja pelejä sekä sketsejä. Super suosittu Leilalle Heila sketsi jatkui yhä hauskemmissa merkeissä.  Lisäksi voimakkaita ilon tunteita herätti peli "Nalle formula".

-Aliisa ja Tomi