perjantai 9. kesäkuuta 2017


Perjantai 9.6.2017

Sadun aamuhartauden rekvisiittaa

Perjantai päivämme alkoi normaaliin tapaan aamupalalla ja lipunnostolla.
Aamupäivän työskentelyn alkuun Satu piti meille aamuhartauden Jumalan rakkaudesta. Työskentelyt alkoivat ja aiheena oli tällä kertaa synti ja pahuus. Rippikoululaiset pääsivät piirtämään syntiin liittyvän kuvan. Ryhmien lopputulokset olivat tällaiset:


Seuraavaksi oli hieman ulkoilua ennen lounasta, ja pidimmekin leirin toisen olympialaislajin. Lajina oli tänään vedenkanto, eli piti kantaa reikiä täynnä olevilla pahvimukeilla vettä sankosta toiseen.
Ryhmät sijoittuivat tänään lajissa seuraavanlaisesti:

Ensimmäinen sija: Pirteä sademetsä (Aliisan ryhmä)
Toinen sija: Oranssit palikat (Iidan ryhmä)
Kolmas sija: Pink boxing (Heikin ryhmä)
Neljäs sija: Aurinkoiset kuumailmapallot (Konstan ryhmä)
Viides sija: Suomalainen ahven (J-P:n ryhmä)

Tänään olympialaisissa ei vältytty pieniltä kastumisilta

Riparilaiset saivat tänään myös valmiiksi omille kämpilleen kämppäkyltit joista näkee ketä asustelee missäkin. Tällaisia ryhmiä meiltä löytyy ovien takaa:



Iltapäivän työskentelyn aloitimme kummien kutsukirjeiden kirjoittamisella. Tämän jälkeen Ramin johdolla lähettiin oppimaan kymmenestä käskystä.
Seuraavassa ulkoilussa oli taas muutamia pelejä ja leikkejä joissa pääsi juoksemaan että jaksaa syödä taas mahat täyteen ruokailussa.

Rakkaat ohjaajammekin osallistuivat ainakin melkein ulkoiluun...
no oli niillä oikeasti tärkeitä hommia puhelimessa ja tabletilla :)
Tänäänkin leiriläiset pääsivät valmistelemaan jumista. Jumis oli onnistunut ja siitä syntyi ainutlaatuisia ja pirteitä kokemuksia.


Illalla kokoonnuttiin jälleen yhteen seuraamaan iltaohjelmaa. Isosten toteuttamat sketsit ja pelit toivat hymyn jokaisen huulille. Lisäksi super suosittu Leilalle Heila sketsi sai jälleen jatkoa. Iltaan sisältyi myös paljon laulamista ja ikimuistoisia hetkiä.

Arvaa kuka peli :)


-Aliisa ja Tomi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti